Για 1η φορά BEYOND TV – Powered by Live Media

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ BEYOND TV – POWERED BY LIVEMEDIA

BEYOND EXPO 2023 | THESSALONIKI

H κορυφαία έκθεση καινοτομίας BEYOND σε συνεργασία με την παγκόσμια πλατφόρμα υβριδικών/ψηφιακών εκδηλώσεων Livemedia παρουσιάζουν φέτος για πρώτη φορά τη BEYOND TV, που θα προβάλλει συνεχή ροή γεγονότων & ειδήσεων στο link: https://www.livemedia.gr/beyond23

Η BEYOND TV θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2023 και ώρες 10:00 πμ – 20:00 μμ.

Περίπτερο 13 – Stand Α01

LIVEMEDIA

To Livemedia είναι πλατφόρμα υβριδικών και ψηφιακών συνεδρίων, εκδηλώσεων και δράσεων. Μεταδίδει ζωντανά μέσω web και αποθηκεύει video και φωτογραφίες από το 2002. Καλύπτει ζωντανά συνέδρια, εκδηλώσεις και δράσεις τρίτων, παράγει ρεπορτάζ, ενημερωτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ επιλεγμένων θεμάτων.
Οι πελάτες μας είναι Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια, Φορείς, Οργανισμοί, Επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Το Livemedia με τη δυναμική του ομάδα χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνητή νοημοσύνη για την μεταφορά γνώσης στους απομακρυσμένους χρήστες μέσω Ίντερνετ.

Μενού